Onze missie

Wij, het management van thyssenkrupp Liften, zijn ervan overtuigd, dat economisch succes alleen wordt bereikt in combinatie met tevreden klanten, kwaliteitsborging van onze producten, gezonde en gemotiveerde medewerkers en de duurzame bescherming van het milieu. Vanuit dit standpunt groeit voor ons een verregaande maatschappelijke verantwoordelijkheid en zorgplicht, zowel naar klanten als naar onze medewerkers en de maatschappij.

Next Level is onze belofte om perfecte oplossingen te bieden, geheel afgestemd op uw wensen en met een ambitieus doel: wij willen dat u met ons een sprong vooruit maakt, qua kostenefficiëntie, prestaties, betrouwbaarheid, duurzaamheid en design.

Of u nu op zoek bent naar de beste lift- of roltrapinstallatie voor een nieuw gebouw, of dat u uw bestaande installatie(s) - ongeacht type en fabrikaat - gereed wilt maken voor de toekomst, of dat u simpelweg altijd en overal op uw servicepartner wilt kunnen vertrouwen: wij bieden u oplossingen die de standaard in de branche verreweg overtreffen. Wij nodigen u van harte uit ons aan onze belofte te houden en met ons naar het volgende niveau te reizen.

We are thyssenkrupp