Bedieningselementen en displays

Interactie en communicatie voor verhoogd gebruikscomfort.

Interactie en communicatie voor een verhoogd gebruikscomfort. Het design van bedieningselementen en displays maakt deel uit van de uitstraling van uw liftinstallatie. Door de modernisatie van dit onderdeel optimaliseert u niet alleen het algemene gebruiksgemak van uw liftinstallatie - de aanvullende functies bieden ook geheel nieuwe mogelijkheden aan.

Het productaanbod van thyssenkrupp omvat een breed scala aan bedienings- en displayelementen om aan al uw behoeften te voldoen. Naast de klassieke bedieningspanelen met een duidelijk, tijdloos design, bieden wij u ook uitgebreide pakketten aan gericht op gebruiksvriendelijkheid, informatieve display-oplossingen en interactieve aanraakschermen.

Drukknoppen

Design binnen handbereik - tot aan de individuele knoppen toe. U ontvangt specifieke etage-aanduidingen voor uw gebouw. Naast oproep- en stuurknoppen bieden wij ook een aantal aanvullende bedieningselementen zoals schakelaars voor aanvullende functies, speciale oproepen, toegangscontrole, en vandalismebestendige knoppen.

Displays en touchscreens

Voor zowel in als buiten de liftkooi hebben wij een breed scala aan displays en touchscreens in ons assortiment. Voor onze bestemmingsbesturing (DSC) heeft u de keuze uit moderne glazen panelen in diverse designs. Via het scherm in de lift kunt u uw passagiers voorzien van nuttige en onderhoudende informatie.

Uw voordelen in het kort 

  • Uitstekende gebruikersbegeleiding en gebruiksgemak
  • Gebruiksvriendelijke, barrièrevrije liftwerking
  • Duurzame, ergonomische bedieningselementen met een tijdloze, kwalitatieve uitstraling

Terminals voor de bestemmingsbesturing (DSC) Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!