Besturingstechniek

Toekomstbestendige, krachtige systemen verzekeren een optimale rit.

Krachtig, responsief, intelligent - met de nieuwe besturingstechnologie van thyssenkrupp brengen we uw liftsysteem op snelle en efficiënte wijze weer helemaal up-to-date.

De productfamilie Thyssocontrol Multican (TCM) vormt de ideale basis voor de modernisatie van uw liftinstallatie. Haar krachtige design met tal van standaardfuncties kan worden uitgebreid met ingebouwde gebruikers-specifieke functies. Bovendien zorgen verscheidene extra´s zoals bestemmingsselectie, aankondigingen, toegangscontrole en communicatievoorzieningen ervoor dat uw lift op snelheid is - letterlijk en figuurlijk.

Destination Selection Control (DSC)

Onze DSC biedt veel meer dan de gebruikelijke liftbesturingen. Wanneer op de oproepknop gedrukt wordt, registreert de DSC zowel de gewenste rijrichting als de gewenste bestemming van de passagier. Aan de hand van deze informatie selecteert de liftbesturing vervolgens de meeste geschikte personenlift uit de groep.

Aankondigingen

Aankondigingen zorgen voor een doelgericht, eenvoudig gebruik. U kunt de passagiers in de liftkooi ook van andere belangrijke informatie voorzien.

Toegangscontrole

Van simpele schakelaars tot geavanceerde, ingewikkelde oplossingen - wij zullen u helpen uw bestaande toegangscontrolesystemen te integreren of om één van de door thyssenkrupp ontwikkelde oplossingen te implementeren.

Communicatievoorzieningen

In geval van een noodsituatie zijn communicatievoorzieningen, zoals de noodoproep, absoluut essentieel. Communicatievoorzieningen kunnen ook data verzenden voor specifieke evaluaties. Er is onmiddellijke communicatie mogelijk tussen de liftgebruikers en onze dispatching.

Speciale vereisten

Liftbesturingen moeten in alle omstandigheden goed functioneren, zelfs in bijzondere situaties. Communicatieapparaten kunnen ook data voor specifieke evaluaties uitzenden.

Interface en besturingstechnologie

Om een nieuwe liftbesturing succesvol te kunnen integreren in een bestaand gebouw zijn flexibele interfaces nodig. Alleen zo kunnen tal van verschillende aandrijfsystemen, deuraandrijvingen en andere liftaccessoires op een intelligente wijze met elkaar verbonden worden. Wij bieden flexibele, zeer efficiënte besturingen die optimaal presteren in combinatie met nieuwe of bestaande aandrijvingen.

Frequentieregelaar

Onze serie frequentieregelaars (VVVF) met een hoge schakelfrequentie is verantwoordelijk voor efficiëntie en een extreem soepele werking. De frequentieomzetter leidt tot energiebesparing en zorgt voor een hoge efficiëntie op alle niveaus, vooral in combinatie met onze liftaandrijvingen.

Systeemoplossingen

Onze MCM-besturingen bieden een systeemoplossing, speciaal ontworpen voor moderniseringsprojecten van personen en goederenliften: van MCMx voor elektrische liften tot MCMh voor onze hydraulische liftsystemen.

Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!