Moderniseringsoplossingen

Efficiëntie en flexibiliteit op elke schaal.

Maximale kwaliteit is de topprioriteit van thyssenkrupp. Het inspireert ons om moderniseringsoplossingen aan te bieden voor praktisch elke mogelijke toepassing. 

U kunt rekenen op onze buitengewone brede waaier aan ondersteuningsmogelijkheden - van kleinere renovatieprojecten tot algehele vervangingsinstallaties. En als u uw transportcapaciteit wilt verhogen, kunt u - indien de situatie het toelaat - zelfs denken aan het bouwen van twee onafhankelijke liftkooien boven elkaar, in één en dezelfde schacht .

In het ideale scenario begint ons werk met een professionele analyse en een inspectie van de lift samen met u. Zo kunnen onze specialisten de situatie op uw locatie beoordelen, gedetailleerd advies geven over uw moderniseringsmogelijkheden en rekening houden met al uw individuele wensen.

In uitzonderlijke situaties moet de gehele liftinstallatie vervangen worden. Voor gedeeltelijk modernisaties, begint de oplossing met individuele componenten en zelfs in het geval van een vervangingsinstallatie, zullen we de werkzaamheden zo uitvoeren dat een flexibele toegang tot het gebouw steeds mogelijk blijft. Op deze manier is er geen bouwkundig ingenieur nodig, wordt er geen stof gemaakt en worden lawaaierige bouwwerken vermeden.

Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!