Algehele vervanging

Compact, aanpasbaar en krachtig.

Bent u van plan uw oude lift te vervangen? Met plezier bieden we u een breed assortiment aan opties - met of zonder machinekamer.

De uitdaging bij vervanging is dat elke liftschacht anders is, schachtafmetingen variëren namelijk van gebouw tot gebouw. Als u de draagconstructie van uw gebouw wilt behouden, is het verstandig de schachtafmetingen en steunbalken van uw deuren te laten zoals ze zijn en, indien mogelijk, de bestaande geleiders te gebruiken.

Wij nemen "op maat gemaakt" ernstig. Met onze installatieoplossingen, verkrijgbaar in verhogingen van één millimeter, wordt de bestaande liftschacht zo goed mogelijk benut en worden bijkomende metsel-, zaag- en schilderwerken vermeden. Niet alleen worden de kosten geminimaliseerd, maar het reduceert ook de overlast van stof en lawaai die de modernisering van uw liftinstallatie met zich meebrengt.

Onze oplossingen variëren van zeer kleine liftinstallaties tot de geavanceerde TWIN®-installatie . De laatstgenoemde installatie biedt geheel nieuwe mogelijkheden voor het uitbreiden van de transportcapaciteit binnen dezelfde schacht.

Uw voordelen in het kort 

  • Er worden geen veranderingen aangebracht aan de draagconstructie van het gebouw
  • Zeer flexibel gebruik van bestaande individuele systeemonderdelen
  • Optimale benutting van beschikbare ruimte
  • Gereduceerde bouwwerkzaamheden op de locatie
  • Kortere montagetijden
  • Minder lawaai en stof

Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!