Design en comfort

Geef uw liftkooi net dat kleine beetje extra.

De elegante liftkooidesigns van thyssenkrupp bieden u vele mogelijkheden om uw lift uniek te maken. Mits aan de regels voldaan wordt, kunnen bijna alle materialen en uitvoeringen naar eigen wens gecombineerd worden.

Een thyssenkrupp lift heeft meer dan een mooie 'look'. Al onze design-varianten zijn bijzonder duurzaam en hebben een lange levensduur. Uw liftinstallatie zal dus lange tijd een positieve indruk blijven maken, zelfs bij intensief gebruik.

Uiteraard zullen wij, indien het kooigewicht wordt veranderd, alle relevante veiligheidscomponenten inspecteren en u de bijbehorende gecertificeerde berekeningen verstrekken.

Ritcomfort

Wij maken gebruik van state-of-the-art besturings- en aandrijftechnologie, wat betekent dat onze liftmoderniseringen resulteren in een soepele start, geleidelijke acceleratie en afremming, en nauwkeurige positionering - bij elke belasting binnen de vastgestelde limieten. En de liftdeuren openen en sluiten nauwkeurig, dankzij deurzonebewaking.

Kooidesign

Steen, glas, laminaat, roestvrij staal - Er zijn vele aantrekkelijke opties mogelijk voor het plafond, de wanden en de vloer van uw liftkooi.

Verlichtingsdesign

Met onze verlichtingsconcepten kunt u praktisch alle licht- en kleursferen creëren in de kooi - en daarbij ook nog eens geld besparen. LED-systemen bieden niet alleen prachtig licht en een lange levensduur, maar verbruiken ook nog eens een minimum aan stroom doordat ze elektriciteit omzetten in licht, terwijl het energieverlies nihil is.

Informatiesystemen

Ons Liftscreen informatiesysteem voorziet uw passagiers van handige en leuke informatie. Innovatieve displaytechnologie toont de actuele evenementen, het weer en nog meer. Dit online platform kan ook als lucratief reclamemedium worden ingezet.

Akoestische systemen

Van eenvoudige aankondigingen tot diverse soorten achtergrondmuziek - onze akoestische installaties maken het allemaal mogelijk. Naast entertainment zorgen liftstopaankondigingen voor een doelgericht, eenvoudig gebruik.

Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!