Energie efficiëntie

Wees vriendelijk voor het milieu. En voor uw budget.

De energiebesparende producten die thyssenkrupp Liften heeft ontwikkeld, stellen u in staat de prestaties van uw lift op het gebied van energie-efficiëntie en milieu-impact aanzienlijk te verbeteren.

Het vervangen van individuele componenten is vaak voldoende. Dan kan uw liftinstallatie weer wedijveren met de hoog efficiënte nieuwe liftinstallaties.

Hoog efficiënte besturingen

Onze intelligente, hoogwaardige besturingen staan garant voor optimale ritten en een energiebesparende werking. Hun efficiëntie is het gevolg van talrijke optionele functies, zoals kooiverlichting die zich automatisch uitschakelt of de mogelijkheid om een oproep te annuleren in het geval er op de verkeerde knop werd gedrukt.

DeltaV: de energie-efficiënte aandrijfeenheid

deltaV bestaat uit een uiterst efficiënte gearless aandrijving met verschillende frameconfiguraties die optimaal kunnen worden aangepast aan de bestaande machinekamer. Dankzij de hoge efficiëntie van moderne gearless aandrijvingen neemt het energieverbruik van uw liftinstallatie drastisch af - bovendien hoeft u de bestaande structuur van het gebouw niet te veranderen. De thyssenkrupp frequentieregelaar zorgt daarenboven voor een optimaal ritcomfort en een lager energieverbruik.

Energiebesparende producten

thyssenkrupp Liften biedt naast milieuvriendelijke aandrijvingen en besturingen ook nog andere energiebesparende, trendsettende producten die een forse bijdrage leveren aan een beter klimaat en milieu, zowel voor modernisering als voor nieuwe liftinstallaties.

Persoonlijk technisch advies - wij helpen u graag! Neem contact met ons op.