Speciale vereisten

Transformeer uw lift tot de perfecte metgezel.

Speciale toepassingen brengen ook speciale vereisten met zich mee. Vereisten die meer omvatten dan een optimaal ritcomfort en de gebruikelijke veiligheidsnormen. Of u nu een op maat gemaakte goederenlift voor de industrie nodig heeft of een personenlift voor een woonzorgcentrum - met de moderniseringsoplossingen van thyssenkrupp bent u ervan verzekerd dat de liftinstallatie perfect bij uw gebouw zal passen.

Liften zonder obstakels

Van individuele componenten op maat tot een lift die voor mindervaliden toegankelijk en bedienbaar is - obstakelvrije interieurs worden steeds belangijker. Samen met een advies over de transportopties, bieden wij u een breed aanbod van oplossing pakketten aan om aan uw wensen te voldoen.

Vandalismebestendig

Liftinstallaties in appartementsgebouwen moeten beschermd worden tegen vandalisme. Dankzij de jarenlange ervaringen in dit domein, bieden wij u effectieve oplossingen aan die de uitstraling van uw lift zullen behouden.

Brandbeveiliging

Van statische tot dynamische brandbeveiliging installaties, tot schachtrookafzuiging, tot brandwerende componenten - We zorgen ervoor dat uw installatie beschermd is voor brand.

Brandweerliften

Wilt u uw liftinstallatie upgraden naar de huidige norm voor brandweerliften? Wij helpen u graag in nauwe samenwerking met de lokale autoriteiten die instaan voor brandveiligheid.

Explosieveilig

Doordat wij vele jaren industriële liften hebben geproduceerd, zijn we de perfecte partner voor liftsystemen in explosie beveiligde gebouwen en chemische verwerkingsbedrijven.

Als u op zoek bent naar de ideale hellende, doorlopende, gevellift - of een andere speciale installatie - wij helpen u graag! Neem contact met ons op!