Trendsettend dankzij voortdurende innovaties.

Voor elke hedendaagse transportoplossing verdienen uw specifieke wensen een partner die over de gehele lijn inspirerende en innovatieve oplossingen ontwikkelt en een overtuigende kwaliteit, design en functionaliteit biedt.

thyssenkrupp Elevator is een voorloper op het vlak van productontwikkeling en daarom één van 's werelds toonaangevende liftenbedrijven. De recentste ontwikkelingen worden op de voet gevolgd en in onze eigen Research & Development afdelingen verder uitgewerkt. Daarnaast worden al onze liftsystemen in onze eigen West-Europese fabrieken geproduceerd.

Een greep uit onze innovaties

  • TWIN®
    Het eerste liftsysteem waarbij twee liftkooien onafhankelijk van elkaar in dezelfde schacht bewegen en minimaal 25% ruimte besparen. Dit unieke systeem benadert de verkeersanalyse binnen een gebouw op een compleet nieuwe manier en stelt een nieuwe norm voor hoge prestaties.
  • BLUE Liften
    Met BLUE garandeert thyssenkrupp Elevator een energie-efficiënte toekomst. Het BLUE-concept verenigt op een unieke manier ecologie en economie. Een innovatieve combinatie van design en technologie zorgt voor beduidend meer flexibiliteit, comfort en duurzaamheid. Met de energierecuperatie en de standby-modus van de intelligente E.COR-besturing, brengen onze synergy® blue en EVOLUTIONBLUE personenliften u naar een NEXT LEVEL van energie-efficiëntie.
  • Bestemmingsbesturing (Destination Selection Control)
    Uw bestemming wordt geregistreerd voordat u de liftkooi instapt. Nadat de gewenste verdieping op de display wordt gekozen, selecteert de intelligente besturing de meest geschikte personenlift en geeft deze weer op het scherm. Wachtende personen voor de lift zijn vanaf nu voltooid verleden tijd.