evolution 100-lift
Robuust en betrouwbaar

evolution 100 is onze duurzame oplossing met hoge prijs-kwaliteitverhouding die middelhoge bedrijfsgebouwen verbetert en bedrijven snel rendement biedt.

evolution 100. De solide oplossing die uw bedrijfsvoering verbetert.

60 m

Hefhoogte

1,6 m/s

Maximumsnelheid

1600 kg

Maximumcapaciteit

Robuust en betrouwbaar

evolution 100 maakt gebruik van bewezen technologie en hoogwaardige componenten en garandeert maximale beschikbaarheid voor nieuwe gebouwen.

Hoge prijs-kwaliteitverhouding

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gedurende de gehele productlevenscyclus verbetert elk gebouw én uw bedrijfsresultaat.

Uitstekend rijcomfort

Dankzij kwalitatief hoogwaardige materialen en uitstekende geluidsisolatie werkt de evolution 100 stil en profiteert u van comfortabele ritten met een landingsnauwkeurigheid van +/- 1 mm.

De evolution-productserie is al meer dan 20 jaar een succes op de markt.

Maximaal efficiënte ruimte en minimaal ruimtegebruik dankzij geoptimaliseerde afmetingen van ruimte boven en onder de lift in combinatie met een compacte cabine.

Al het vermogen dat u nodig hebt voor vereisten met lage tot middelhoge vereisten. Uiterste efficiëntie, laag energieverbruik, geen smeermiddelen.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding gedurende de gehele productlevenscyclus. De duurzaamheid, uitstekende energiezuinigheid en uitstekende service- en onderhoudseigenschappen helpen u om de productiviteit te verhogen en operationele kosten tot een minimum te beperken.

Dankzij onze hoge kwaliteits- en productienormen, bewezen componenten en meer dan 20 jaar marktervaring met continue verbeteringen is de evolution uitzonderlijk duurzaam en betrouwbaar – en dus een goede beslissing voor uw bedrijf.

Ontwerp

De standaardcabines van ontwerplijn C combineren tijdloos, strak en functioneel ontwerp met stevige materialen en voldoen perfect aan de eisen van functionele bedrijfspanden.

Ontwerplijn C

Deze strakke en neutrale standaardcabines bieden een rustige en duurzame omgeving en kunnen gemakkelijk in de verschillende functies van het gebouw worden geïntegreerd. Kies uit wanden van roestvrij staal of laminaat en uit een optionele achterwand van glas.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn C!

Vind de juiste afmetingen voor uw evolution 100

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe evolution 100-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden.

Plan nu uw evolution 100!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!