evolution 300-lift
Krachtig en aanpasbaar

Dankzij zijn vooruitstrevende design en zijn technologie van topklasse is onze evolution 300-passagierslift zowel een trendsetter als een enorme stap vooruit. Of u nu een nieuw systeem installeert of een bestaand moderniseert, het past perfect in de liftschacht van uw gebouw - tot op de millimeter precies. De evolution 300 zal gegarandeerd uw verwachtingen overtreffen, of hij nu wordt gebruikt in luxe appartementen, hotels, ziekenhuizen, luchthavens of winkelcentra.

Zijn geavanceerde, modulaire ontwerpconcept biedt duizenden kleur- en materiaalcombinaties die u onderling kunt uitwisselen en aanpassen aan uw specifieke visie en behoeften. Laat uw creativiteit de vrije loop!

evolution 300. Ontworpen voor topprestatie.

100 m

Hefhoogte

2,5 m/s

Maximumsnelheid

4000 kg

Maximumcapaciteit

Een perfecte match

Dankzij zijn precisie tot op de millimeter bestaat er geen enkele passagierslift die een grotere schachtefficiëntie en een groter aanpassingsvermogen voor elk type gebouw biedt.

De toekomst van innovatie vandaag

Technologieën van de volgende generatie en technische innovaties vertalen in superieure functionaliteit. Andere redenen om in de toekomst te investeren? De duurzame en toekomstbestendige onderdelen en hoogwaardige systemen van evolution 300.

Duizenden mogelijkheden

Een gesofisticeerd modulair design laat u kleuren en materialen mengen en combineren. U kunt kiezen uit duizenden mogelijke combinaties om uw eigen unieke lift te creëren. Geniet eindelijk van totale ontwerpvrijheid!

Een intelligent, ruimtebesparend precisieontwerp, met inbegrip van een aanzienlijk gereduceerde schachtkop en -put, zijn uw garantie op superieure flexibiliteit en pasvorm.

Energieterugwinning tijdens de rit zorgt voor energie-efficiëntie klasse A.

Uitstekend energiebeheer verlaagt de CO2-emissies en verlengt de levensduur van de onderdelen.

Het Duitse design en de Duitse productie omvatten geavanceerde technologieën en materialen van de hoogste kwaliteit voor grotere betrouwbaarheid en passagierstevredenheid.

Uitstekende schachtefficiëntie, langere levensduur van onderdelen en lagere onderhoudsvereisten reduceren de totale eigendomskosten.

Dankzij onze installatietechniek zonder steiger, is uw lift in minder tijd geïnstalleerd, getest op rijkwaliteit en gebruiksklaar.

Naleving van EN 8170 en een helder cabineontwerp garanderen optimale toegankelijkheid voor personen met beperkingen.

Ons geavanceerde besturingssysteem reduceert het cabine- en schakelgeluid waardoor het geluid van de lift in aanpalende ruimtes stiller dan gefluister is.

Innovatieve en milieuvriendelijke technologieën garanderen een gezond en duurzaam rendement op uw investering.

Ontwerp

Met de evolution 300 kunt u uw fantasie de vrije loop laten. De lift beschikt over uiterst flexibele bevestigingselementen, waarmee u het cabineontwerp naar uw eigen wensen kunt aanpassen. De lift is verkrijgbaar met ontwerplijnen A, B en C – die tal van opties bieden; van functionele tot kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo ziet uw cabine er nóg langer goed uit.

Ontwerplijn A

De 24 standaardcabines van ontwerplijn A zorgen voor een unieke en exclusieve atmosfeer en bevatten kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals glas, laminaat met patroon of roestvrij staal.

Ontwerplijn B

De 31 standaardcabines van ontwerplijn B vallen op door hun laminaat en roestvrij staal van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk aan uw architectuur worden aangepast.

Ontwerplijn C

Deze strakke en neutrale standaardcabines bieden een rustige en duurzame omgeving en kunnen gemakkelijk in de verschillende functies van het gebouw worden geïntegreerd. Kies uit wanden van roestvrij staal of laminaat en uit een optionele achterwand van glas.

Vind de juiste afmetingen voor uw evolution 300

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe evolution 300-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden. Bij moderniseringsprojecten kunt u de cabinegrootte eenvoudig optimaliseren voor een specifieke schacht.

Plan nu uw evolution 300!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!