synergy 100 liften
Functioneel, efficiënt en concurrerend

synergy 100 is de perfecte oplossing voor kleine residentiële gebouwen met maximaal 11 stopplaatsen. Het compacte nieuwe kooiontwerp, de bewezen functionaliteit en de efficiënte installatie zorgen voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

synergy 100. Gegarandeerde prestaties tegen de juiste prijs.

Technische specificaties in één oogopslag

45 m

Transporthoogte

1,0 m/s

Maximumsnelheid

450 - 1.000 kg

Maximale capaciteit

Belangrijkste voordelen

Het ontwerp van thyssenkrupp liften voldoet aan de eisen van de huidige EN 81-20/50 norm voor de veiligheid van passagiers en onderhoudspersoneel. Alle veiligheidselementen van synergy 100 zijn gemaakt om te voldoen aan alle relevante industrienormen en voorschriften, waaronder de strenge interne veiligheids-, gezondheids- en milieunormen van ons bedrijf en ISO 9001 en 14001.

Eersteklas comfort en toegankelijkheid


Naast de vlotte rit, geruisloze werking en precieze stopplaatsen van synergy 100 zorgt een optioneel model, dat voldoet aan de EN 81-70 norm, voor optimale toegankelijkheid voor personen met een handicap.

Energie-efficiëntie


Componenten zoals transmissieloze aandrijftechnologie, samen met duurzame LED-verlichting en een optionele slaapstand voor elektronische apparaten, resulteren in energie-efficiëntieklasse A.

Snelle levering en montage


Een sterke modulaire structuur, gestandaardiseerde opties en steigerloze installatie vertalen zich in korte leverings- en montagetijden.

Tijdloos ontwerp


Met vier standaard kooiafmetingen biedt synergy 100 tijdloze, strakke ontwerpen met sterke materialen voor een langdurig mooi uiterlijk.

Hoge betrouwbaarheid


Beproefde componenten, hoogwaardige constructie en materialen maken synergy 100 de betrouwbare personenliftoplossing die werkt met een snelheid van 1,0 meter per seconde.

Verbeterde veiligheid


Onze synergy liften voldoen aan de aanvullende en strengere liftveiligheidseisen van de huidige EN 81-20 en EN 81-50 normen, waarmee u het welzijn van uw huurders altijd op de eerste plaats stelt.

Ontwerp

Het pure, tijdloze ontwerp en de vooraf ontworpen kooien van synergy 100 creëren een aantrekkelijk eenvoudige en betaalbare lift. De F ontwerplijn biedt een breed scala aan heldere kleuren voor het achterpaneel om een coole stijl te creëren. Kies tussen een eigentijds skinplate ontwerp of klassiek roestvrij staal. Alle afwerkingen zijn gemaakt om lang mee te gaan. Glazen of roestvrijstalen bedieningspanelen en verdiepingstableaus maken het aantrekkelijke ontwerp van synergy 100 compleet.

Vooraf ontworpen kooien

De beschikbare afwerkingsopties voor de synergy 100 combineren tijdloze, strakke ontwerpen met sterke materialen om ervoor te zorgen dat ze er langer mooi uitzien. Duurzame en onderhoudsarme afwerkingen zijn de ideale keuze voor functionele gebouwen.

Kies tussen volledig roestvrijstaal (geborsteld of linnen) of een skinplate van gecoat staal in een van de zes stijlvol gekleurde, vooraf ontworpen kooien.

Esthetiek. Kooibedieningspanelen.

synergy 100 biedt een indrukwekkende pure en betaalbare esthetische afwerking voor de tableaus in de kooi en op de tussenverdiepingen. Dit is design voor iedereen.

Kooibedieningspaneel
Het Moon bedieningspaneel trekt alle aandacht. Met een bewust minimalistisch ontwerp combineert het functionaliteit en kwaliteit. Het is verkrijgbaar in roestvrij staal of wit gehard glas, allebei met scharnieropening voor eenvoudiger onderhoud.

Drukknoppen
Standaard ronde drukknoppen in roestvrij staal uit de Dot Button ontwerplijn. Deze omvatten brailleschrift, groene omranding van de hoofdverdieping volgens EN 81-70 en ronde witte belbevestiging. Drukknoppen in frontplaat van geborsteld roestvrijstaal.

Verdiepingstableau
Eigentijdse vormgeving voor verdiepingsaanduiding in wit veiligheidsglas of roestvrij staal.
Afhankelijk van uw behoeften kunt u met het modulaire concept kiezen uit een breed scala aan configuraties. Deze omvatten een weergavemodule voor de verdiepings- en functieaanduiding en een sleutelschakelaarmodule voor functies. Het ontwerp is geschikt voor opbouw op de deurpost of zijwanden.