synergy 200 liften
De essentie van kwaliteit en comfort

synergy 200 is de comfortabele oplossing van ons assortiment synergy liften voor middelgrote residentiële gebouwen en kleine kantoren, ziekenhuizen en hotels met maximaal 20 stopplaatsen. Deze veelzijdige lift biedt het uitzonderlijke comfort en het geavanceerde ontwerp dat u nodig hebt om steeds weer de verwachtingen van de passagiers in stijl te overtreffen.

synergy 200. Echt comfort. Echte stijl.

Beknopte technische specificaties

60 m

Transporthoogte

1,75 m/s

Maximumsnelheid

320 - 1.000 kg

Capaciteit

Belangrijkste voordelen

Breed toepassingsgebied

synergy biedt een geoptimaliseerde reeks laadvermogens, snelheden en stopplaatsen, die de meest voorkomende behoeften van residentiële gebouwen en bescheiden commerciële toepassingen dekt.

Eén of twee deuren

De configuratie met één of twee deuren biedt meer opties voor de verkeersstroom in gebouwen.

Flexibele kooiafmetingen

Flexibele kooiafmetingen, in de breedte en in de diepte uitbreidbaar in stappen van slechts 10 mm, garanderen de perfecte oplossing voor uw behoeften. De kooihoogte is verkrijgbaar in 6 verschillende stappen, van 2100 tot 2400 mm.

Superieur comfort


Uw passagiers genieten van een zeer soepele en stille rit dankzij onze nieuwste generatie invertertechnologie en geïntegreerde akoestische oplossing.

Hoge energie-efficiëntie


Componenten zoals transmissieloze aandrijftechnologie, samen met duurzame LED-verlichting en een optionele slaapstand, vertalen zich in energie-efficiëntieklasse A. Voeg een regeneratieve aandrijving toe voor nog meer energie-efficiëntie.

Snelle levering en montage


Een sterke modulaire structuur, gestandaardiseerde opties en steigerloze installatie resulteren in korte leverings- en montagetijden.

Veelzijdig ontwerp


Dankzij de twee geavanceerde ontwerplijnen met 17 (ontwerplijn E) en 24 (ontwerplijn D) vooraf ontworpen combinaties geeft synergy 200 u de veelzijdigheid die u nodig hebt om een duidelijk statement te maken.

Uitstekende betrouwbaarheid


Beproefde componenten, hoogwaardige constructie en materialen maken synergy 200 de comfortabele en betrouwbare personenliftoplossing voor residentiële gebouwen.

Verbeterde veiligheid


Onze synergy liften voldoen aan de aanvullende en strengere liftveiligheidseisen van de huidige EN 81-20 en EN 81-50 normen, waarmee u het welzijn van uw huurders altijd op de eerste plaats stelt.

Snellere mobiliteit


Kies de snelheid die u nodig hebt – 1,0, 1,6 of 1,75 meter per seconde – om uw passagiers tevreden te houden.

Verhoogde flexibiliteit


Houd het simpel en kies voor een vooraf ontworpen kooi, of ontwerp uw eigen unieke synergy 200 lift – de keuze is aan u. Dankzij flexibele kooiafmetingen kunt u ook schachtruimte besparen en ruimere kooien creëren.

Het ontwerp van thyssenkrupp liften voldoet aan de eisen van de huidige EN 81-20/50 norm voor de veiligheid van passagiers en onderhoudspersoneel. Alle veiligheidselementen van synergy 200 zijn gemaakt om te voldoen aan alle relevante industrienormen en voorschriften, waaronder de strenge interne veiligheids-, gezondheids- en milieunormen van ons bedrijf en ISO 9001 en 14001.

Ontwerp. Stijlvolle decoratie.

Met zijn twee frisse ontwerplijnen en 41 decorcombinaties kunt u met synergy 200 uw huurders echte stijl bieden. De kwaliteitsvolle esthetiek stelt nooit teleur, van puur en minimalistisch, over verfijnd en rijkelijk, tot cool chic en nog veel meer. De stijlvolle plafonds, wanden, kooibedieningspanelen en verdiepingstableaus zullen keer op keer de aandacht trekken.

Kooiontwerpen

De elegante en opvallende ontwerpen van 200 zijn voorzien van innovatieve en hoogwaardige materialen. Kies uit onze verschillende E en D ontwerplijnen om de look-and-feel te creëren die het best bij uw gebouw past. Elk decoratief element, inclusief de plafonds, wanden, kooibedieningspanelen en verdiepingstableaus, zorgen voor een visueel indrukwekkende liftervaring.

Als u graag een nog meer gepersonaliseerde afwerking wenst, begin dan vanaf nul en creëer een liftkooi met de unieke sfeer die u zoekt. Er zijn ook prachtige individuele afwerkingen en materialen verkrijgbaar, waarmee u een prestigieuze en volstrekt unieke lift kunt creëren.

Ontdek de geavanceerde reeks vooraf ontworpen interieurcombinaties, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan zoveel mogelijk smaken en sferen, met behulp van materialen om uw kooi echte stijl te geven.

Esthetiek. Kooibedieningspanelen.

Een stijl die de aandacht trekt, kwaliteit en bruikbaarheid om verliefd op te worden.

Indrukwekkend ontwerp voor een superieure sfeer. Verticale ontwerpen over de volledige hoogte in roestvrijstalen of zwarte glazen frontplaten, met een groot, geïntegreerd TFT-beeldscherm. Met staal afgewerkte decoratieve elementen zorgen voor een ideale aanvulling op het decor van de liftkooi. Dot Button ontwerplijn met witte LED-belbevestiging en brailleschrift.