synergy 300-lift
Veelzijdig en slim

De synergy 300 is de passagierslift voor commerciële laagbouw waarin uitzonderlijk gemak en een efficiënte lift met hoge flexibiliteit op het gebied van ontwerp en ruimte is vereist.

synergy 300. Combineert uitzonderlijk gemak met maatwerkontwerp.

60 m

Hefhoogte

1,75 m/s

Maximumsnelheid

1000 kg

Maximumcapaciteit

Aangepast ontwerp

Maak synergy 300 onderdeel van uw bedrijfsontwerp en gebouwarchitectuur dankzij maatwerk cabineontwerpen die onderscheidend, exclusief en uniek zijn.

Uitstekende betrouwbaarheid

Bewezen componenten en duurzame materialen geven synergy 300 een lange levensduur en garanderen ononderbroken liftbeschikbaarheid, onmisbaar in bedrijfstoepassingen.

Uitstekend rijcomfort

De synergy 300-lift is uitgerust met een zelfondersteunende of robuuste cabine met kabel. Dit levert in combinatie met de optionele rolgeleiders bijzonder stille en comfortabele ritten op.

Dankzij onze hoogwaardige tandwielloze machine en kwalitatieve deuren past de synergy 300 perfect in gebouwen met een middelhoge verkeersdoorstroming.

Naast de beschikbare standaardafmetingen kunt u de cabineafmetingen aan de schacht aanpassen in stappen van 10 mm, zodat u maximaal van de beschikbare ruimte profiteert.

Kies uit 55 vooraf ontworpen cabine-interieurs uit de ontwerplijnen A en B of stel uw eigen oplossing samen met onze betaalbare maatwerkopties. Hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, premium laminaat of glas bieden een unieke sfeer.

Bewezen componenten en duurzame materialen, ondersteund door onze betrouwbare installaties en geweldige services, garanderen ononderbroken liftbeschikbaarheid, onmisbaar in bedrijfstoepassingen.

Hoogwaardig, hoge efficiëntie, laag energieverbruik, geen smeermiddelen. Kies een machine met verbeterde prestaties op maat van het verkeersvolume in uw gebouw.

synergy 300 biedt verschillende soorten deuren: deuren die naar de zijkant openen met 2 of 3 panelen, een centrale opening met 2 of 3 panelen. Enkele of dubbele boarding. Groot aanbod aan afmetingen en afwerkingen. Open- en sluitsnelheid van de deur kan worden aangepast aan de verkeersdoorstroming in uw gebouw.

De CMC4+ 20/50 is een energiezuinige controller die een betrouwbare, veilige werking van uw lift garandeert bij de verkeersbehoeften van uw gebouw.

Ontwerp

Ontwerplijnen A en B plus maatwerkoplossingen zorgen voor eindeloze mogelijkheden om de lift onderdeel te maken van uw bedrijfsontwerp. U hebt enorm veel keuze: van roestvrij staal tot premium laminaat of panoramische glazen kooien.

Ontwerplijn A

De 24 standaardcabines van ontwerplijn A zorgen voor een unieke en exclusieve atmosfeer en bevatten kwalitatief hoogwaardige materialen, zoals glas, laminaat met patroon of roestvrij staal.

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn A!

Ontwerplijn B

De 31 standaardcabines van ontwerplijn B vallen op door hun laminaat en roestvrij staal van hoge kwaliteit en kunnen gemakkelijk aan uw architectuur worden aangepast. 

Ontwerp nu uw cabine uit ontwerplijn B!

Vind de juiste afmetingen voor uw synergy 300

Profiteer maximaal van de ruimte in uw gebouw en vind de optimale afmetingen voor uw nieuwe synergy 300-cabine. Voor nieuwe installaties kunt u gewoon de kleinst mogelijke schachtafmetingen voor een specifieke cabinemaat vinden. Bij moderniseringsprojecten kunt u de cabinegrootte eenvoudig optimaliseren voor een specifieke schacht.

Plan nu uw synergy 300!

Neem contact op met uw lokale vestiging

We bieden particuliere klanten, bedrijven en overheidsinstellingen uitgebreide ondersteuning. Onze decennialange ervaring op het gebied van lifttechnologie garandeert dat u op onze expertise kunt vertrouwen.

Vind nu onze dichtstbijzijnde vestiging!