synergy® blue residential

De energie-efficiënte lift voor moderne wooncomplexen.

synergy® blue residential is ons liftsysteem dat geen eigen machinekamer nodig heeft. Hij voldoet volledig aan de vereisten van moderne wooncomplexen. De fluisterzachte, uiterst efficiënte synchroonaandrijving met standaard energieterugwinning zorgt in combinatie met de intelligente E.COR BLUE regeling voor een hoog rendement, optimaal comfort en betrouwbaar gebruik. 

Voor de liftkooi is een heel scala van kleuren en duurzame materialen beschikbaar uit het bekroonde Bi-Colour cabine-ontwerp. Bovendien zijn de nieuwe COLOUR-BOX bedienings- en weergave-elementen in zeven kleuren verkrijgbaar. Het totaalpakket met nog meer specifieke opties voor dit segment maakt synergy® blue residential tot een duurzame investering in de woningbouw.

TransporthoogteSnelheidCapaciteit
40 m / 12 (incl. EN 81/70) / 15 stops (excl. EN 81/70)1,0 m/s450 | 630 | 1.000 kg

Voordelen

Transmissieloze synchroonaandrijving met
1,0 m/s, draagvermogen 450 tot 1.000 kg

Energieterugwinning, led-verlichting
en energiezuinige standen zijn standaard

Intelligente E.COR BLUE besturing
met zelf-lerende functie en exacte
herkenning van de cabinepositie

Klassiek verticaal design of
bi-colour cabine in diverse kleuren
en hoogwaardige bekledingsmaterialen

Opties speciaal voor woongebouwen, o.a. toegankelijkheid voor mindervaliden, beveiliging tegen vandalisme, videobewaking, enz.

Design

Voor de uitrusting van de cabine biedt synergy® blue residential een groot scala kleurstellingen en hoogwaardige bekledingsmaterialen. Van klassiek verticaal design in plaatstaal met poedercoating of in edelstaal, tot en met de STYLE Selection met bekroond bi-colour design waarbij de lift dankzij vervangbare wandelementen snel een geheel nieuw uiterlijk verleend kan worden.

DESIGN 1

boven:

Edelstaal Linnen

beneden:

Edelstaal Korrel 220

×

DESIGN 2

boven:

Dark Skin

beneden:

White Skin

×

DESIGN 3

boven:

Lime

beneden:

Diamond Cut

×

DESIGN 4

boven:

Green Apple

beneden:

Diamond Cut

×

DESIGN 5

boven:

Canberra / laminaat

beneden:

Dark Skin

×

DESIGN 6

boven:

Red Ming

beneden:

Diamond Cut

×

Daarnaast zorgen COLOUR-BOX bedienings- en weergave-elementen in zeven nieuwe kleuren en oppervlaktematerialen voor individuele accenten in het design.

Technolgy

De frequentiegeregelde, transmissieloze PCM synchroonaandrijving heeft geen eigen machinekamer nodig en zorgt voor een hoog comfort. 

De intelligente E.COR BLUE bediening biedt diverse functies. Deze kan functioneel worden afgestemd op uw gebouw en is compatibel met ons alarmsysteem Teleservice en andere gangbare systemen.

Reeds in de standaarduitvoering beschikt synergy® blue residential over een in de RPI-frequentieregelaar geïntegreerde energieterugwinning, een stand-by functie en een geïntegreerd verkeersprognosesysteem. 

Op die manier worden bij stilstand componenten die niet benodigd zijn achtereenvolgens gedeactiveerd om max. 86% energie te besparen. In bedrijf wordt afhankelijk van de actuele behoefte gewisseld tussen eco en high-speed voor een hoge gebruiksfrequentie, zodat max. 40% energie bespaard kan worden. 

Het liftsysteem bereikt energieklasse A overeenkomstig VDI 4707 en levert daarmee een belangrijke bijdrage aan de reductie van de lopende bedrijfs- en energiekosten en de verlaging van de CO2- emissie.

    synergy® blue residential is verkrijgbaar met veel specifieke opties voor bepaalde segmenten in de woningbouw. Van de "Penthouse-regeling" met toegangscontrolesysteem, de uitrusting van het bedieningspaneel in de liftkooi met toetsen of sleutelschakelaars die bestand zijn tegen vandalisme, tot en met functies voor de toegankelijkheid voor mindervaliden (bijv. alarmsysteem met versterkte inductielus voor slechthorenden, akoestische systemen, of een klapstoel in de cabine).