Een stap vooruit. Dankzij toptechnologie.

Rolpaden van thyssenkrupp Liften zijn belangrijke verbindingselementen in openbare en commerciële ruimtes. In tegenstelling tot roltrappen kunnen ze ook gemakkelijk andere voorwerpen vervoeren, zoals winkelwagentjes en logge bagage.

Rolpaden van thyssenkrupp hebben een uitstekende reputatie, dankzij onze jarenlange ervaring en onze gedegen, internationale expertise.

Grote luchthavens, lange stationshallen, moderne monumentale structuren. Onze rolpaden en hellingbanen passen overal en zorgen langdurig voor vlot transport, terwijl passagiers verzekerd zijn van een comfortabele, veilige rit.

Onze modellen in het kort

  • orinoco
    Het veelzijdige rolpad voor langere afstanden. De orinoco hellingbaan heeft een gestroomlijnd, ergonomisch ontwerp en tal van technische snufjes zoals displays met infrarode interfaces die statusrapporten en statistische gegevens op veilige wijze naar een mobiel randapparaat verzenden.
  • iwalk
    Dit modulaire rolpadsysteem is uiterst eenvoudig te installeren is en wordt aangepast aan uw eigen wensen.

Heef u het gewenste product nog niet gevonden? Neem dan eenvoudig contact met ons op! We weten zeker dat we u de beste oplossing kunnen bieden.

Hier vindt u de rolpaden / hellingbanen die u zoekt

Filter