Toekomstgericht. Dankzij continue doorontwikkeling.

U kunt rekenen op innovatieve ideeën en de allernieuwste hoogstaande functies in onze rolpaden en hellingbanen, omdat we continu streven om aan hoogste eisen van onze klanten te voldoen. Onze productrange van rolpaden biedt u vele keuzemogelijkheden van unieke aandrijfsystemen tot een grote range aan design en reclamemogelijkheden.

Onze nieuwste innovaties

iwalk - Ons innovatieve, modulaire rolpadsysteem iwalk is bijzonder eenvoudig te installeren en aan te passen aan uw individuele wensen. De compacte hellingbaan wordt gekarakteriseerd door zijn flexibele lengte en zijn zeer geringe transportvolume. Bovendien is het vlakke ontwerp uitermate geschikt, wordt het platte ontwerp zeer geschikt voor herinstallaties en kan bijna gemonteerd worden in de bestaande bouwkundige structuren.

Energie-Efficiëntie Controller (EEC) - De energie-efficiëntie Controller (EEC) is onze nieuwste duurzame optie. Onze EEC is ontwikkeld voor een zeer ecologisch en economisch rolpad. De intelligente besturing reageert op de status van de hellingbaan of het rolpad. Het systeem detecteert hoeveel mensen er op het rolpad zijn en past hierop het energieverbruik aan. De energiebesparende modus wordt geactiveerd als de belasting op of onder 50% van de capaciteit van het systeem is.