ITS – een service als geen ander. Efficiënt. Geavanceerd. Uniek.

thyssenkrupp Liften Ascenseurs staat voor een voortreffelijke service – dag na dag, de klok rond. Ieder van onze techniekers kunnen putten uit de expertise en mogelijkheden van ons International Technical Services (ITS) netwerk, die de kennis en ervaring van al onze specialisten wereldwijd verenigt.

Wij kennen liften.

ITS’s belangrijkste doel is ervoor te zorgen dat onze service techniekers zo vertrouwd als mogelijk zijn met alle liftsystemen. Onze techniekers worden voortdurend opgeleid, zodat ze steeds op de hoogte zijn van de laatste technologieën en snel allerhande technische problemen kunnen oplossen.

Wij vereenvoudigen dingen.

We bieden full service aan voor alle grote liftenfabrikanten. U kan op ons rekenen voor een topklasse service van allerlei verschillende lifttypes, we zijn uw “one-stop shop” voor service!

Wij zijn steeds op snelheid.

Dankzij de infrastructuur van het ITS netwerk, wordt de kennis betreffende de apparatuur van onze concurrenten continu geüpdatet.

Wij gebruiken geavanceerde diagnostische tools.

De door ITS ontwikkelde diagnostische tools maken het onze techniekers mogelijk om snel technische problemen op te lossen. Dit mede dankzij de intern ontwikkelde software.

Wij staan steeds paraat voor actie.

Liften zijn 24 uur per dag in beweging en dit iedere dag van de week. Het dag en nacht kunnen vertrouwen op een telefonisch bereikbaar service team is een groot voordeel. Indien nodig, zullen ITS ingenieurs naar je toe komen om de problemen samen met de lokale service technieker op te lossen.

Wij zorgen voor snelle vervangingen.

ITS heeft niet alleen een talrijke stock aan onderdelen verspreid over verschillende grote fabrikanten, ze beschikken ook over een team van hoog gekwalificeerde reparatie techniekers. 
Van het aankopen van zeldzame onderdelen tot het leveren van cruciale onderdelen overnacht – in een mum van tijd zal uw lift weer operationeel zijn.

Bezoek onze ITS faciliteiten.

We nodigen u uit om onze unieke ITS faciliteiten te bezoeken, zodat u getuige kan zijn van onze buitengewone service voor 3rd Party liften. 

Voor meer informatie, contacteer uw thyssenkrupp Sales representative.