Wat uw vraagstuk ook is, wij hebben de oplossing.

Liftsystemen zijn constant in ontwikkeling. Daarom is het uiterst belangrijk dat onze monteurs er altijd voor kunnen zorgen dat uw liftinstallatie goed functioneert ongeacht type of fabricaat.

Periodiek krijgen onze werknemers instructies van onze eigen specialisten. Daarnaast hebben we de mogelijkheid om met de speciale "trainingstruck" een aantal van onze sessies direct op de locatie plaats te laten vinden. Daardoor kunnen onze technici nóg sneller en efficiënter de nieuwste en beste vakkennis opdoen. Naast onze jarenlange ervaring en interne bijscholingen wordt ook de benodigde expertise verworven via onze Internationale Technische Servicecentra (ITS).

ITS

International Technical Services Europe (ITS Europe) in Manchester (Groot-Brittannië) geeft technische ondersteuning aan de Europese Business Units van thyssenkrupp Elevator. Met daarnaast faciliteiten in Dallas (Verenigde Staten) en Shanghai (China) kunnen alle vestigingen van thyssenkrupp Elevator wereldwijd technisch ondersteund worden op het gebied van liftservice. Het primaire doel van ITS is ervoor te zorgen, dat thyssenkrupp Elevator de technische knowhow heeft om alle microprocessor gebaseerde systemen van andere fabrikaten te kunnen onderhouden en repareren. Hierbij maakt het niet uit of het om diagnoseapparatuur, troubleshooting, onderhoudstechnieken, het assisteren van de technicus of het leveren van reserveonderdelen gaat.

Door een optimale informatie- en kennisuitwisseling tussen de verschillende ITS-vestigingen neemt wereldwijd het technisch vermogen alleen maar toe. Deze inspanningen hebben als doel klanten een bedrijf te bieden, dat in staat is alle bekende liftenmerken te onderhouden. Op deze manier kunnen onze klanten ervoor kiezen om al hun liften, van welk type en fabricaat, bij één serviceorganisatie onder te brengen.

ITS Europe traint servicetechnici uit heel Europa en ontwikkelt voor hen diagnoseapparatuur, waarmee zij gemakkelijk problemen kunnen lokaliseren. ITS Europe beschikt over een team dat ten doel heeft voor het hoogste serviceniveau binnen de Europese vestigingen van thyssenkrupp Elevator te zorgen.